kidneywort_1680_x_10501

Wat te doen bij Decemberstress

Naast de gezellige dagen van december, zijn dit ook dagen die stress kunnen geven. Voor ons mensen omdat er veel georganiseerd en geregeld moet worden. Maar ook voor de dieren die angst ervaren bij vuurwerk.           
 

Stress en vuurwerkangst bij de dieren

Er bestaat een pagina over dit onderwerp op mijn website, waar u adviezen kunt vinden over hoe om te gaan met angst bij uw dier en wat u kunt doen. Als u HIER klikt, komt u op deze pagina.Snuffelslak, te vullen met snacks

Op deze pagina ziet u hoe de volgende middelen ondersteuning kunnen bieden:

- Bach Bloesem

- Essentiële olie

- Edelstenen

- Snuffelspeelgoed
 

Stress en ongemak

Er wordt op sociaal gebied veel verwacht en het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om hieraan te voldoen. Dit kan het plezier en de positieve beleving van deze dagen een stuk minder maken.  Denkt u maar aan:

  • Wat maak ik te eten of voor hapjes?
  • Hoe versier ik mijn huis op een mooie manier?
  • Hoe zorg ik dat het gezellig wordt en er geen onderlinge wrijvingen tussen mensen naar boven komen?
  • Hoe zorg ik dat ik de dag doorkom zonder zelf geïrriteerd te raken en te reageren?
  • Heb ik wel de juiste cadeaus?

Het mooie van deze dagen kan ontaarden in een ongemakkelijke situatie, zowel voor de gasten als voor de gastvrouw/heer. Veel mensen slaken een zucht van opluchting als de dagen voorbij zijn én ook nog eens goed en gezellig zijn verlopen.
 

Essentiële olie gebruiken bij stress

Heeft u er wel eens aan gedacht om op de dagen dat deze gevoelens en emoties aanwezig zijn, uzelf te verwennen met een essentiële olie? Door de olie op een slimme manier in te zetten, kunt u het algehele stress-gehalte wat heerst voor iedereen verzachten.

U kunt een flesje olie van 2 ml kopen of natuurlijk cadeau geven, hier zit voldoende in om dit een paar keer in te zetten. Zo kunt u eerst kijken hoe het bevalt, voor u een flesje van 5 ml of 15 ml koopt.

U kunt dit in een diffuser, geursteen, hanger of op een doekje druppelen. Deze plaatst u in de kamer waar u dit wilt gebruiken. Uw gasten zullen het aangenaam vinden ruiken en ondertussen werkt het door op de algemene stemming. Het is zo dat als u een geur ruikt, dit door duizenden reukepitheelcellen verwerkt wordt en doorgegeven wordt aan de hersenen waar het invloed heeft op emoties.

Heeft u even een stimulans nodig om de voorbereidingen tot een goed einde te brengen, denk dan aan Peppermint (geeft energie en verlichting bij hoofdpijn). Ook Citrus is hier geschikt voor (geeft energie en meer zelfvertrouwen).

 

Wilt u de sfeer in de ruimte waar uw bezoek komt wat beïnvloeden, dan kunt u dit doen met Cedarwood (geeft rust en aarding) of Lavendel (geeft rust en kalmte). Ook Orange kan heel aangenaam zijn (stimuleert gevoelens van vrede en vreugde).

Bent u bang voor ziektebacillen als er meer mensen in één ruimte zijn? Denk dan aan Thieves. Dit is een bijzondere olie met een mooie geschiedenis wat direct een mooi onderwerp van gesprek kan geven. Kijkt u HIER voor het verhaal achter Thieves. Ook deze olie is in een flesje van 2 ml te bestellen.

Na het eten is er meestal wel iemand die te veel heeft gegeten of waar het eten niet goed valt. Deze kunt u helpen door een paar druppeltjes Di-gize aan te bieden. Dit smeert deze persoon op de buik en zo geeft het verlichting bij spijsverteringsproblemen.
 

Is dit alle wat mogelijk is?

Er is veel meer mogelijk, maar ik heb mijn uitleg nu gehouden bij een paar oliën die u kunnen helpen op een manier die deze dagen makkelijker en nog vreugdevoller kunnen maken.

Heeft u vragen waar u de olie bij kunt gebruiken of wilt u weten of u ook een andere olie kunt bestellen? Op de website staat veel, maar er zijn nog veel meer soorten van Young Living die ik u kan leveren. Mail dan naar els@bloesemdroom.nl, dan laat ik u weten wat er mogelijk is.
 

Voor nu wens ik u fijne, ontspannende en gelukkige feestdagen toe.
 

www.bloesemdroom.net
 

https://www.facebook.com/Bloesemdroom
 

Disclaimer: De producten die Bloesemdroom verkoopt of beschrijft, zijn nooit ter vervanging van de reguliere gezondheidszorg, maar moeten worden gezien als een aanvulling en ter ondersteuning hiervan.


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN