kidneywort_1680_x_10501
 
 

De zoektocht naar een origineel cadeau…

Er komt een periode aan, waarin mensen elkaar verwennen door geschenken te geven. Tijdens de feestdagen zijn er veel momenten waar op deze manier de waardering of liefde voor elkaar wordt geuit. Allen is het vaak moeilijk om iets origineels te vinden om te geven.
 

Arm of enkelbandje met edelstenen                                 Edelstenen voor healing aan musketonhaak                               Lavakraal hanger met musketonhaak voor essentiële olie


 

Welke kadootjes worden het meest gegeven?

De kadoos die meestal gegeven worden bij gebrek aan inspiratie zijn:

  • Een lekker luchtje
  • Snoepgoed
  • Bloemen
  • Drank

Natuurlijk kan dit heel erg welkom zijn en gewaardeerd worden. Maar na jarenlang hierop teruggegrepen te hebben, is het misschien tijd om te kijken naar iets anders, iets unieks. Zo laat u zien dat u extra moeite heeft gedaan en dat u de krijger van uw geschenk ook echt ziet en waardeert.

Makkelijk gezegd, maar hoe gaat u dit doen...


                                                           Kooihanger in diverse uitvoeringen

 

Zoeken op internet

U kunt gaan zoeken op internet naar grappige cadeaus. Die leuk zijn om te geven en om te krijgen. Maar helaas daarna in de kast belanden omdat het eigenlijk niet geschikt is om echt te gebruiken.

Dankzij de huidige zoekmachines kunt u gaan zoeken op leeftijd, geslacht, voorkeur en nog meer specifieke punten. Misschien bent zo ook wel op dit blog terecht gekomen. Op zoek naar net dat ene, opvallende en unieke cadeau.

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen. Iedereen is weer anders en heeft andere interesses. En juist dat maakt het het vaak zo moeilijk

Etensbak/voerbak met edelstenen

 

Op zoektocht in de fysieke winkels

Zonder precies te weten waarnaar u op zoek bent, is dit bijna een onmogelijke taak. Bovendien kan het gebeuren in deze periode van het jaar dat wat u zoekt, net is uitverkocht of niet meer leverbaar is.

Wat kan Bloesemdroom hierin voor u betekenen?

Door de jaren heen is Bloesemdroom steeds uitgebreider geworden en is er voor bijna iedereen wel iets te vinden wat een uniek cadeau kan zijn. Ik geef u een paar voorbeelden:

  
                                                 Snuffelspeelgoed waar u voer in kunt verstoppen  

 

Voor de dierenliefhebber:

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor de mensen die geen dieren hebben of die u hier niet blij mee maakt om hier iets voor te geven:


Training-speelgoed

 

De site blijft groeien en er komen nog meer mooie dingen als aanvulling bij.

Deze zullen gemeld worden op de facebook pagina van Bloesemdroom, https://www.facebook.com/Bloesemdroom/.
 

Heeft u nog meer vragen?

Stel ze dan gerust. Ik zal proberen u een antwoord te geven.
 

Bloesemdroom
 

www.bloesemdroom.net
 

https://www.facebook.com/Bloesemdroom
 

Disclaimer: De producten die Bloesemdroom verkoopt of beschrijft, zijn nooit ter vervanging van de reguliere gezondheidszorg, maar moeten worden gezien als een aanvulling en ter ondersteuning hiervan.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN