kidneywort_1680_x_10501

Thieves 15 ml

Thieves 15 ml
47.50
InStock
Voorraad: 2.00
Thieves 15 ml

Waar kunt u Thieves voor gebruiken:

- Anti viraal
- Anti bacterieel
- Anti septisch

Een frisse, ontsmettende olie. Heeft heel veel toepassingsmogelijkheden. Een om hier te noemen is in de diffuser als er zieken in uw huis zijn of als u dit voor wilt zijn. Het reinigt de lucht van bacteriën en virussen. 


Informatie over deze olie van Young Living:

 

Deze olie is een mix van essentiële oliën die speciaal is ontworpen voor infecties van welke aard dan ook. De gebruikte oliën hebben allemaal antivirale, antibacteriële en antiseptische eigenschappen. Het werd samengesteld op basis van een onderzoek over vier dieven in Frankrijk die zichzelf beschermden bij het beroven van slachtofers van de pest.

Deze mix werd op een universiteit getest en bleek zeer efectief te zijn bij de ondersteuning van het immuunsysteem en een goede gezondheid. Er is een hele producten lijn met de Thieves essentiële olie, die geweldig zijn! Bijv. Thieves Household Cleaner (schoonmaakmiddel), Thieves spray, Thieves tandpasta en Thieves mondwater. Een supplement, Inner Defense (YL) bevat ook Thieves, oregano en thyme (tijm) essentiële oliën. De oliën werken het krachtigst tegen infectieziekten en zijn uitgerust met antioxidanten.

De geschiedenis van Thieves:
De Europeanen begonnen de productie van essentiële oliën in de 12e eeuw. Tijdens de pest van de 15e eeuw, konden enkele dieven, de doden beroven zonder angst voor besmetting van deze vreselijke ziekte. Nadat ze gevangen waren genomen, werd hen een deal aangeboden. De magistraat bood hen clementie aan, als ze zouden uitleggen waarom zij niet besmet raakten, ondanks hun nabijheid met de besmette lijken en zieke, stervende slachtofers. Ze onthulden dat ze parfumeurs en specerijen handelaren waren en dat zij zich hadden ingesmeerd met een mengsel van aromatische kruiden (kaneel, kruidnagel).

Thieves essentiële olie heeft een 99,7% kill waardering tegen bacteriën in de lucht. In de 20e eeuw begint Young Living de essentiële oliën te testen, ook de olie mix Thieves, een gepatenteerde mix die o.a. de essentiële oliën kaneel, kruidnagel en rozemarijn bevat om de krachtige antibacteriële eigenschappen. Onderzoeken, uitgevoerd bij de Weber State Universiteit (Ogden, UT) in 1997, toonde het antibacteriële efect aan van dit mengsel tegen de lucht micro- organismen. ién van de onderzoeken toonde aan, een 90% vermindering van gram-positieve Micrococcus luteus organisme, na 12 minuten difusie van Thieves essentiële olie en na 20 minuten een vermindering van 99,3%. Een ander onderzoek toonde aan, met de gram-negatieve Pseudomonas aeruginosa, een organisme dodend percentage van 99,7% na 12 minuten van difusie. Dus difuse in het huis of werkruimte voor verkoudheid, griep of virus.

Zorg ervoor dat je de olie bij de hand hebt, wanneer je met het vliegtuig of trein reist, of een lange reis maakt met kinderen in de auto. Maak je eigen zelfgemaakte schoonmaakmiddelen of luchtverfrisser met Thieves. De olie is een natuurlijke manier om besmettelijke ziektekiemen te bestrijden. “Het is goed voor ons en goed voor de planeet.” James Niederland, LCSW, Psychotherapeut & Consulent.

Ingrediënten:
1. Clove essentiële olie (Syzygium aromaticum), kruidnagel. Heeft ontstekingsremmende, ontsmettende, antibacteriële, verdovende, schimmel, infectie werende en immuun stimulerende eigenschappen. Het heeft 1 van de hoogste ORAC waarden van enig plant ter wereld. Daarom is deze essentiële olie ook zo krachtig voor artritis en reuma. Creëert een gevoel van bescherming.
2. Lemon essentiële olie (Citrus limon), citroen. Heeft ontsmettende, infectie werende en immuun stimulerende eigenschappen. Een krachtige antioxidant dat de gezondheid, genezing, lichamelijke energie versterkt en mentaal en lichamelijk zuiverend werkt. Het geeft een opwekkend gevoel en prikkelt het geheugencentrum. Op een universiteit in Japan hebben ze onderzoek gedaan met de lemon olie van YL. Daaruit bleek dat met citroen olie in de difuser er 54% minder fouten werden gemaakt op de werkplek. Ook onder studenten zijn er onderzoeken uitgevoerd. Door inhalatie van de olie via een zakdoekje, difuser of direct vanuit het fesje tijdens het studeren en dit werd herhaald tijdens de afname van de toets. De scoren waren met 58% verhoogd.
3. Cinnamon Bark essentiële olie (Cinnamomum verum), kaneelschors. Heeft ontsmettende, antivirale, antibacteriële, anti parasitaire, infectie werende, immuun stimulerende en schimmelwerende eigenschappen. Het is een COX remmer (ontstekingsremmer) en een sterke zuurstofvoorziening en een krachtige zuiveraar. Het versterkt de werking (de reactie en de activiteit) van andere essentiële oliën. Stimulerend en afstemmend efect op het gehele lichaam, met name de bloedsomloop en kan bijdragen aan gevoelens van vreugde.
4. Eucalyptus Radiata essentiële olie (Eucalyptus radiata). Heeft ontstekingsremmende, ontsmettende, antivirale, antibacteriële, infectie werende, schimmelwerende en slijmoplossende eigenschappen. Sterk antiviraal efect op de luchtwegen. Het bestrijdt bronchitis en sinusitis.
5. Rosemary essentiële olie (Rosmarinus ofcinalis CT 1,8 cineol), rozemarijn. Heeft ontsmettende, anti tumor, schimmeldodende, antibacteriële, antivirale, anti parasitaire en infectie werende eigenschappen. Kan helpen bij het balanceren van de hartfunctie, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de zenuwen. Vermindert mentale vermoeidheid en verlicht angst. Werkt als een ontgiftingsmiddel.

De olie kan ook worden gebruikt in recepten i.p.v. het kruid. Gedocumenteerd gebruik: infecties (viraal, bacterieel, luchtwegen), griep, verkoudheid, ontsmettingsmiddel, hoofdpijn, immuun-en lymfestelsel stimulerend, kiespijn, stimuleert de zonnevlecht chakra, lucht en was verfrisser en schoonmaakmiddel.

Invloed lichaam stelsel:
luchtwegen-en het immuunsysteem.

Aromatische invloed:
opwekkend en energiek.

Mentale spirituele invloed:
Difusie van de olie in een kamer zal heel snel zorgen voor het zuiveren en het reinigen van negatieve emoties en trillingen. Spray in een emotioneel geladen kamer of in een werkruimte, of gebruik het in een reinigend spiritueel ritueel. Dit is een fantastische olie voor als we het gevoel hebben, dat we extra bescherming nodig hebben wanneer er onzekerheid of angst in de lucht hangt. Gebruik het ook wanneer wereldgebeurtenissen zoals natuurrampen, oorlog of terroristische dreigingen ons bestaan bedreigen.

Invloed Chakra:
stimuleren van de zonnevlecht chakra. Het toevoegen van Rose olie zal ook de opening van het hart chakra stimuleren.

Gebruik:
verdund – 20:80 verdunning (1 deel essentiële olie: 4 delen plantaardige olie) vervolgens:
◊ Breng enkele druppels (2-4) op het gewenste gebied, bijv. onder de voeten, keel, maag en darmstreek, of onder de arm om het lymfestelsel te ontgiften, verdun 1 dr. met 15 dr. V6 en masseer de thymus om het immuunsysteem te stimuleren, dit kan ook onder de voeten i.v.m. eventuele huidirritatie.
◊ Toepassen op de chakra’s / refex punten.
◊ Difuse, of inhaleer, bijv. difuse gedurende 20 tot 25 minuten om de 3 tot 4 uur, om het lichaam te beschermen tegen griep, verkoudheid en virussen.
◊ Kan worden gebruikt als voedingssupplement.
◊ 1 druppel olie in bijv. 1 theelepel honing. 1:4 verdunnen in vloeistof.

Voorzorgsmaatregelen:
Kan mogelijk huidirritatie veroorzaken.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN