kidneywort_1680_x_10501
 
 

Griepverschijnselen en essentiële olie

De eerste maanden van het jaar gaan vaak veel virussen en bacteriën rond. Het gevolg hiervan kan zijn dat u griep krijgt of grieperig bent. Dit gaat vaak samen met koorts, hoofdpijn, keelpijn, hoesten en een algeheel ziek zijn. Er zijn veel soorten griepvirussen die rondwaren en er zijn maar weinig mensen die nooit last hebben van deze verschijnselen.

Voor degenen die liever niet direct naar de reguliere medicatie grijpen of die eerst willen proberen om de verschijnselen te verlichten op een natuurlijke manier wil ik u in dit blog op een aantal mogelijkheden wijzen met essentiële olie van Young Living.

Waarom Young Living, het kan veel goedkoper.Young Living

U ziet in de winkels merken essentiële olie staan die veel goedkoper zijn dan de olie van Young Living. Op de volgende pagina ziet u een uitgebreide uitleg waarom ik toch voor deze olie kies: https://bloesemdroom.net/essentiele-olie/

In het kort: er is zekerheid dat in deze artikelen geen ongewilde bijproducten als gif mee zijn verwerkt. Een uitleg van de werkwijze en manier van verwerking ziet u hier: https://www.youngliving.com/nl_nl/discover/seed-to-seal.
 

Terug naar de griepverschijnselen.

Kan ik verlichting krijgen door het gebruik van olie?

Dit kan bijvoorbeeld als u last heeft van:

- Keelpijn

- Hoofdpijn

- Last van de luchtwegen

- Koorts

Ook kunt u de ziektekiemen in de lucht bestrijden en zo de kans op besmetting van anderen, drastisch verkleinen.
  
        

 

Ziektekiemen bestrijden

Dit is een hele makkelijke manier om te zorgen dat de besmettingsgraad drastisch naar beneden gaat en om uzelf of om de mensen om u heen te beschermen. Is er iemand niet lekker of grieperig? Pak dan eens Thieves.

Dit kunt u op verschillende manieren gebruiken:

- Diffuse Thieves in de ruimtes waar de patiënt komt. Zo weert u veel virussen en bacteriën.Thieves van Young Living

- Doe een paar druppels Thieves in de stofzuigerzak of in het stoomapparaat als u dit gebruikt. Zo komt het ook in de lucht terecht.

- Neem één druppel Thieves in de thee om uw weerstand te verhogen.

- U kunt ook Thieves inhaleren door aan het flesje te ruiken. Dit helpt dan alleen u, maar is een goede manier als u deze lucht niet in de hele ruimte wilt hebben.

Thieves is een hele bijzondere olie, ik heb deze al vaker genoemd. Een uitgebreide uitleg over het ontstaan en de mogelijkheden ziet u op de volgende pagina: https://bloesemdroom.net/thieves-15-ml/.

Er is ook een hele lijn met artikelen gebaseerd op Thieves, te gebruiken bij de schoonmaak en persoonlijke verzorging. Dit is een olie die van mij veel meer in de belangstelling mag komen te staan. Het ruikt niet alleen lekker maar doet heel veel goede dingen voor de omgeving waarin het gebruikt wordt.


Verlichting bij irritatie van de luchtwegen

Als u last heeft van hoesten, kunt u verlichting krijgen door Thieves, RC of Peppermint te gebruiken.

U kunt deze olie in de diffuser doen, of uit het flesje inhaleren. Ook kunt u een druppel op uw hand doen, even wrijven om het warm te laten worden. Dan maakt u een kommetje van uw hand en haalt diep adem terwijl u uw handen om uw mond en neus houdt.

Om de geïrriteerde luchtwegen te verlichten kunt u twee druppels Thieves op een theelepel honing doen en dit zo innemen.

Ook kunt u Cedarwood, Thieves, RC of Peppermint op een zakdoek druppelen en dit regelmatig inhaleren.

Er zijn vaak maar enkele druppels nodig. Daarom verkoop ik ook kleine flesjes met een paar milliliter olie. https://bloesemdroom.net/flesje-2-ml-met-olie-van-young-living./.

Zit de olie die u zoekt hier niet tussen? Stuur dan even een mail naar els@bloesemdroom.nl. Dan kan ik u laten weten of ik deze aan u kan leveren en wat de kosten zijn.

                   


Verlichting bij hoofdpijn

Als u last heeft van pijn in het hoofd, kunt u dit verzachten door het inhaleren van Peppermint of Cedarwood. U kunt deze inmasseren op de pijnlijke plekken. Mijn advies is om dat wel verdund te doen. Ook hier zijn enkele druppels voldoende om te gebruiken.


Wat te doen bij keelpijn

Bij de griepverschijnselen komt ook heel vaak keelpijn voor. Dit kunt u verzachten door verdunde Purification op uw keel te smeren. Verdun dit met een goede draagolie zodat er geen irritatie op uw huid ontstaat.

Ook kunt u éém druppel Lemon en één druppel Thieves op een theelepel honing doen. Dit goed door uw mond laten gaan en inslikken.


Koorts

Koorts is een teken dat uw lichaam hard aan het werk is om de ziektekiemen in uw lijf te bestrijden. Meestal is koorts kortdurend, niet langer dan drie tot vijf dagen. Toch kan het veel ongemak geven en moet u er zeker op letten dat de koorts niet te hoog wordt of te lang aanblijft.

Om de symptomen van koorts te behandelen, kunt u Eucalyptus Radiata, Pepermunt of Thieves gebruiken. Dit kunt u doen door:

- Een paar druppels in een diffuser doen

- Een druppel in uw hand, warm wrijven en ademen in de kom van uw handen.

- U kunt twee druppels Thieves op een theelepel honing doen en dit innemen.

Capsules met essentiële olie

Capsules:

Omdat het soms gewoon makkelijk moet zijn, wil ik u ook wijzen op de mogelijkheid om olie in capsules in te nemen.

Het grote voordeel hiervan is dat u geen losse flesjes hoeft te kopen en het is veel makkelijker in gebruik.

Zo zijn er capsules te koop die ondersteuning bieden bij keelpijn, griep en die weerstand verhogend zijn.

U ziet het, er is veel mogelijk met essentiële olie wat u kunt doen om uw lichaam aan het zelf herstellend vermogen te laten werken.
Natuurlijk is het te allen tijde noodzakelijk om op te letten en op tijd een arts in te schakelen.

 

Heeft u nog meer vragen?

Stel ze dan gerust. Ik zal proberen u een antwoord te geven.

Bloesemdroom

www.bloesemdroom.net

https://www.facebook.com/Bloesemdroom
 

Disclaimer: De producten die Bloesemdroom verkoopt of beschrijft, zijn nooit ter vervanging van de reguliere gezondheidszorg, maar moeten worden gezien als een aanvulling en ter ondersteuning hiervan.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN