Edelstenen en mineralen

Leuk om te geven, leuk om te krijgen. 

Maar daarnaast ook nog eens mooi en functioneel. Wist u dat edelstenen kunnen helpen bij lichamelijk en/of geestelijke klachten? Het kan nooit een huisarts of medicinale behandeling vervangen, maar wel ondersteunen.

Er is een voorraad, waaruit leverbaar is binnen een paar werkdagen. Mocht het product besteld moeten worden voor u, is de levertijd maximaal 5 werkdagen indien het produkt bij de leverancier op voorraad is. 


Edelstenen en mineralen worden al jaren gedragen. Vanwege hun schoonheid, maar ook vanwege het ondersteunende wat zij u kunnen bieden. Ondersteuning op het psychische vlak, maar ook bij lichamelijke problemen. Zowel voor mens als dier geschikt. Daarom past dit bij de produkten van Bloesemdroom. Ook edelstenen en mineralen zijn een product vanuit de natuur welke op een simpele manier kunnen helpen.

 

Contactinformatie:


Socialmedia:
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN