kidneywort_1680_x_10501

Edelstenen en mineralen voor mens en dier.


Leuk om te geven, leuk om te krijgen.


Maar daarnaast ook zeker met een functie. Wist u dat edelstenen kunnen ondersteunen bij lichamelijke en/of geestelijke klachten? Het kan nooit een huisarts of medicinale behandeling vervangen, maar wel ondersteunen.

Al 4000 jaar geleden werden edelstenen hiervoor gebruikt. Als u zich hier in gaat verdiepen zijn er heel veel mogelijkheden. Dit is een gebied in de alternatieve gezondheidszorg wat vergeten is, maar steeds vaker weer wordt ingezet.

Er is een voorraad aanwezig, waaruit leverbaar is binnen een paar werkdagen. Mocht het product besteld moeten worden, dan wordt dit met u overlegd.

Edelstenen en mineralen worden al jaren gedragen. Vanwege hun schoonheid, maar ook vanwege het ondersteunende wat zij u kunnen bieden. Dit is zo bij zowel mens als dier. Lang niet alle mogelijkheden worden op deze site genoemd. Heeft u specifieke vragen, mailt u dan gerust naar els@bloesemdroom.nl. (Let op uw spam-map, het kan zijn dat het antwoord daar verschijnt.)

Voor meer informatie, kijk op de volgende pagina's:


  Barnsteen, geeft onder andere bescherming tegen vlooien en teken

  Crownjuwel water- of voerbak voor uw huisdier


  Diverse edelstenen en mineralen

  Combinatie van edelstenen aan een hanger

  Wat ook interessant is om te bekijken, is deze pagina met uitgevoerde testen met edelstenen


 
Webwinkel Keurmerk

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN