kidneywort_1680_x_10501

Edelstenen - testen die gedaan zijn en het resultaat

Hoe weet je zeker dat iets werkt?

Kennis haal je uit theorie, maar de zekerheid van die kennis uit de praktijk.

Daarom zal Bloesemdroom via de pagina op Facebook af en toe uitnodigingen plaatsen voor testen.

De resultaten hiervan zult u hier kunnen lezen. Deze testen duren hooguit zes weken. Soms is het zo, dat een edelsteen langere tijd gedragen moet worden voor het duidelijk is of er wel of geen resultaat zal zijn. Het kiezen en dragen van een edelsteen is een persoonlijke keuze en werkt voor elk individu op een manier. De uitgevoerde testen zijn dus een leidraad, maar geven geen zekerheid of dit resultaat bij u hetzelfde zou zijn. 


 
Tijdens deze test is duidelijk geworden dat de wisselwerking belangrijk is. Wat een steen voor de ene mens of hond doet kan bij de andere totaal anders werken. Ook is het belangrijk om te weten of er meer aan de hand is met de testpersoon of testhond wat deze klacht kan veroorzaken. 

De uitgevoerde testen zijn:


Howliet - getest bij kalknagels en gewrichtspijn bij 5 personen.

Resultaat:

Bij één persoon werden na een paar weken de pijnlijkheid in de gewrichten in de hand waar de armband gedragen werd, zo erg dat deze werd afgedaan. Hierna verdwenen de pijnen.

BIj een ander testpersoon werd de laatste week een klein randje zichtbaar bij de nagels wat er beter uit zag.

Ook was er iemand die duidelijk zachtere nagels kreeg. 

De periode was te kort om te zien of de kalknagels echt verdwijnen, dat is iets wat dus zeker de moeite van het proberen waard is. De testpersonen hebben de howliet zes weken gedragen. 

Conclusie: de moeite waard om te proberen als u last heeft van kalknagels, maar het duurt enige tijd voor u merkt of dit wel of niet werkzaam is. Bij de gewrichtspijnen bleek de pijn juist erger te worden. Dit kan tijdelijk zijn, maar dat hebben we niet weer terug geprobeerd. De pijn was dusdanig heftig dat de armband is afgedaan waarna de gewrichtspijn weer verminderde. 

 

 

-----------------------

Aquamarijn - getest bij hooikoortsklachten bij 5 personen. 

Resultaat:
De klachten aan de luchtwegen waren duidelijk minder bij het dragen van de Aquamarijn armband of ketting. Deze twee zijn gebruikt bij de test. De klachten van de ogen (tranen, jeuk) werden niet minder. Erg belangrijk is dat de steen regelmatig, minstens eens per week, gereinigd wordt door hem in een glas bronwater zonder koolzuur te leggen. Wordt dit niet gedaan, dan is de werking duidelijk minder.

De armband is geschikt voor polsen met een omvang van maximaal circa 20 cm. 

Conclusie: zeker de moeite waard om te proberen als u last heeft van hooikoortsklachten. Werkt in op klachten van de luchtwegen. Testpersonen hadden duidelijk meer lucht bij het dragen van deze steen. Op de klachten van de ogen werkt deze steen helaas niet in. 

-----------------------

Jade - getest op reisziekte bij 6 honden. 

Resultaat: 
Bij twee honden echt super. Zij kunnen nu in de auto meerijden zonder ziek te worden.
Bij een hond werkt het wel, de hond voelt zich duidelijk beter.
Bij twee honden werkt de steen totaal niet op dit gebied.
Bij een hond werkt de steen niet, maar deze hond schijnt reflux te hebben. 

Conclusie: altijd de moeite van het proberen waard, maar niet werkzaam bij elke hond. 

-----------------------

Carneool - getest bij zes oudere honden voor gewrichten/botten en vermindert futloosheid.

Resultaat:
Bij vijf honden duidelijke vooruitgang, zij voelen zich duidelijk prettiger en zijn actiever.
Bij een hond geen verschil merkbaar.

Conclusie: zeker de moeite van het proberen waard om te kijken of de oudere hond met gewrichtsproblemen hier goed op reageert.

-----------------------

Aventurijn - getest bij vijf honden omdat hij rust zou bevorderen en zou helpen bij emotionele problemen en onrust.

Bij geen van de honden positief resultaat. Bij een leek dit even van wel, maar het oude gedrag kwam weer heel snel terug. 

Conclusie: de Aventurijn is niet betrouwbaar op deze werking en zal door mij niet hiervoor verkocht worden.


Hematiet test - getest bij winterhanden en voeten.

We gaan de edelsteen hematiet testen. In kettingvorm omdat het belangrijk is dat deze steen goed contact met de huid maakt.

De hematiet bevordert de doorbloeding en zou werken bij winterhanden en voeten. Dus niet gewoon de koude handen/voeten, maar de klachten die ontstaan onder de 10 graden. Koude, pijnlijke handen die wel twee weken zo kunnen blijven.

De afsluiting van de test met de Hematiet.
Zes mensen die extreem last hebben van winterhanden en tenen hebben deze steen getest tijdens koud weer.
Vier van deze personen hadden heel veel baat bij het dragen van de steen. Werd de steen vergeten, dan kwamen de klachten direct opzetten. Maar met steen, was het een verademing om in de kou te kunnen lopen zonder pijn aan handen en/of voeten.
Twee van deze personen merkten helaas niets of niet veel van de steen. De klachten bleven gelijk.
Conclusie:
De Hematiet KAN heel goed helpen bij winterhanden en voeten en is zeker de moeite van het proberen waard als u deze klachten heeft.

-----------------------


Malachiet test - bij reumatische klachten. 

We gaan de edelsteen Malachiet testen. Deze steen is zowel voor mens als dier geschikt en zou helpen bij reumatische problemen en/of artritis.

De Malachiet is een sterke steen die ook werkt op het zelfgenezend vermogen van het lichaam en bloeddrukverlagend is. 

U kunt deze steen als hanger dragen, maar ook als armband of ketting. Bij dieren kan de steen op de slaapplaats gelegd worden. 

De steen is getest door vijf personen en drie honden.
Helaas komen hier geen overtuigende resultaten uit. Er lijken kleine verschillen te zijn, maar niet dusdanig overtuigend dat dit HET middel lijkt te zijn bij reumatische klachten. Helaas!

-----------------------

Aquamarijn - tegen vliegende insecten.

Aquamarijn staat er bekend om dat het vliegende insecten afweert en het helpt bij jeuk en huidprobemen. 

Een aantal weken geleden stond op mijn facebook-pagina de oproep wie er uit wilde testen of de edelsteen Aquamarijn inderdaad helpt tegen vliegende insecten. Vijf mensen hebben zich beschikbaar gesteld. Uit verschillende gebieden/woonomgevingen maar wel allemaal altijd erg aantrekkelijk voor insecten en als ze geprikt worden, is de reactie ook vaak heftig.

Nu durf ik te zeggen dat de resultaten weer verbazingwekkend zijn... Leest u vooral even verder!

Het aantal insectenbeten werd sterk verminderd, een aantal personen werd zelfs helemaal niet meer geprikt. Bij diegene waar de beten minder bij werden, hebben we het over een enkele prik waar ze normaal echt bont en blauw geprikt werden.

Als ze dan al geprikt werden, was de reactie aanzienlijk minder heftig dan normaal. Geen zware allergische reacties meer...

Aquamarijn staat ook bekend als steen die helpt bij jeuk en huidklachten. Een van de testpersonen heeft vaak jeuk door bepaalde huidproblemen. Sinds de steen gedragen wordt is de jeuk weg. Op een gegeven moment werd deze persoon wel weer gestoken door insecten. De steen is toen gereinigd door hem een aantal uren in bronwater zonder koolzuur te leggen en daarna waren zowel de jeuk als de insectensteken weer verleden tijd.

Werkt Aquamarijn tegen insecten? Ja...
Werkt Aquamarijn bij huidproblemen/jeuk? Ja...

Kan ik u dit 100% garanderen? Nee. Maar deze test zorgt er wel voor dat we nu weten dat de steen in ieder geval verbetering (vermindering in dit geval) zal brengen!

-----------------------


Barnsteen - tegen teken en vlooien.

Barnsteen staat bekend om de werking tegen teken en vlooien.

De steen is een maandgedragen door honden in Wolvega, Soest, Peize en Eindhoven. Door diverse rassen.

Wolvega en Soest: geen teken, geen vlooien. Ook niet bij de andere honden.

Peize: één keer een teek, verder niet meer. Op een dag wel teken gevonden bij de hond, maar toen droeg de hond de barnsteen niet. Daarna is de band met de steen omgedaan en werden er geen teken meer gevonden.

Eindhoven: meerdere honden met lange vachten. Één hond draagt de steen. Deze hond heeft geen teken, geen vlooien. De beste test was de dag dat de honden in een tekennest hebben liggen rollen. De twee andere honden zaten onder de kleine teken. De hond die de steen droeg, niet... Yessie, de hond die de steen droeg, had er geen een!

Conclusie tot nu toe: het werkt! In Peize had de hond een keer een teek. Maar mijn ervaring is met chemische middelen ook dat er wel eens een teek door heen "glipt".

Iedereen bedankt voor het testen en ik wens alle dieren en mensen een teekloze zomer toe!


 
Webwinkel Keurmerk


 

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN