kidneywort_1680_x_10501

Verkooppunt Darf, VOL, Alroda, Meat4Dogs

 
 

Darf vlees en brokken.

Darf is een voer, gemaakt door een biologische slagerij in Amersfoort. Voer van hoogwaardige kwaliteit en dat is te zien aan de dieren die het te eten krijgen. 

Voor alle duidelijkheid: Darf is iets anders dan Barf. Bij Barf wordt het voer helemaal zelf samengesteld. Bij Darf koopt u kant en klare vleesprodukten die voldoen aan de eisen gesteld aan hondenvoer. U geeft uw honden met Darf een gevarieerd en compleet voer waarbij zij niks te kort komen. 

Als aanvulling op de Darf, is de slagerij ook Vol brokken gaan maken. Een eerlijke brok, zonder toevoegingen. Te koop in diverse uitvoeringen en daardoor geschikt voor hond en kat. 

Dat u op deze pagina gekomen bent, betekent dat u op zoek bent naar goed voer voor uw dier. Er is een beperkte voorraad, maar het is altijd mogelijk om voor u te bestellen. 

U kunt het door u bestelde voer op afspraak afhalen. Dit is ook mogelijk buiten de reguliere winkeltijden. Ik woon direct aan het kruispunt Hoevelaken, dus een makkelijk punt om even langs te gaan. 

Wilt u bestellen, mail dit dan naar
els@bloesemdroom.nl
Wilt u zien wat er leverbaar is of meer weten over de samenstelling van het voer, kijk dan op
www.darf.nl

 
Webwinkel Keurmerk


 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN