Verkooppunt Darf, VOL, Alroda, Meat4Dogs

Verkooppunt Darf, VOL, Alroda, Meat4Dogs

 
Wat is goed voer, wat is slecht voer... Er zijn zoveel soorten brokken, KVV en dan nog van alles wat hier tussen in zit.

Zelf voer ik al jaren naar tevredenheid Darf, gemaakt door een biologische slagerij in Amersfoort. Zonder toevoegingen, van vlees van gezonde dieren maar wel een volwaardig voer waardoor u zeker weet dat uw dier alle voedingsstoffen binnen krijgt die nodig zijn. Dit is iets anders dan Barf, daarbij wordt het vers vlees helemaal zelf samengesteld. Dit durf ik zelf niet te doen, omdat ik daar niet voldoende kennis voor hem en zo bang ben dat ik mijn honden te kort doe. Door het geven van het door Darf samengestelde voer weet ik dat ik mijn dieren volwaardig voer geef met alle voedingsstoffen die zij nodig hebben.

Dat u op deze pagina bent gekomen, betekent dat u ook op zoek bent naar een goede KVV of brok voor uw hond of kat. 
Om het u makkelijker te maken, ben ik verkooppunt van Darf geworden. Ik woon onderaan de snelweg bij Kruispunt Hoevelaken. Komt u hierlangs, is het even de snelweg af en daarna kunt u weer verder.

Er is altijd wel vlees of een zak van 20 kg Vol brokken op voorraad, maar als u specifieke wensen heeft laat u dit dan minimaal een aantal dagen van te voren weten zodat ik kan zorgen dat ik dit in huis heb.

Voor u komt halen of als u wilt bestellen, laat dit dan even weten via els@bloesemdroom.nl of 06-55824812 (s.v.p. voicemail inspreken).

Op afspraak kunt u dit dan langs komen halen, voor u het gemak dat dit ook buiten de winkeltijden mogelijk is.

Wilt u weten wat ik u kan leveren? Dat is zo uitgebreid, dat ik u verwijs naar de site van Darf: www.darf.info. Wat u hier ziet en op voorraad is, kan ik u binnen enkele dagen of misschien wel direct leveren. 


 


Contactinformatie:


Socialmedia:
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN