kidneywort_1680_x_10501

Snuffelharmonica Medium

Snuffelharmonica Medium
Snuffelharmonica Medium
€ 12.70 nu 6.00
InStock
Voorraad: 1.00
Snuffelharmonica Medium
Snuffelharmonica Medium

De Snuffelharmonica is een variant op het snuffelkleed. Dit is een harmonica van circa 30 centimeter lang (dit zijn circa 100 stukjes stof, dus meer dan genoeg verstopplekken) waar u lekkers in kunt verstoppen. Denk hierbij aan snacks of de eigen brokken van uw dier. Uw hond of kat zal moeite moeten doen om dit eruit te krijgen waardoor hij geestelijk tevreden wordt gesteld. Het is ongeveer 12 centimeter breed.

Ideaal voor jonge, oudere, herstellende dieren die geen maximale beweging mogen krijgen. 
Het voordeel van de Snuffelharmonica is dat deze niet op één plek hoeft te blijven zoals het snuffelkleed. Uw dier kan het meenemen naar de mand of een andere plek waar hij het lekkers er uit gaat halen. Let er wel op dat u het weg pakt als het is leeg gegeten. 

Ook geschikt als bezigheid als u als baasje die dag even niet veel tijd voor uw dier heeft. 
Dit speelgoed mag alleen onder toezicht gebruikt worden. Het opeten van de fleece is zeker niet de bedoeling en u als baasje kunt daar dan op letten.


U kunt de Snuffelharmonica in de wasmachine wassen op 30 graden en dan niet laten centrifugeren. Hierdoor blijft de fleece los genoeg om een volgende keer weer snacks in te steken.

Prijs is inclusief BTW, exclusief verzendkosten. 

Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN