kidneywort_1680_x_10501

Snuffelharmonica Medium

Snuffelharmonica Medium
Snuffelharmonica Medium
12.50
InStock
Voorraad: onbeperkt
Snuffelharmonica Medium
De Snuffelharmonica is een variant op het snuffelkleed. Dit is een harmonica van circa 30 centimeter lang (dit zijn circa 100 stukjes stof, dus meer dan genoeg verstopplekken) waar u lekkers in kunt verstoppen. Denk hierbij aan snacks of de eigen brokken van uw dier. Uw hond of kat zal moeite moeten doen om dit eruit te krijgen waardoor hij geestelijk tevreden wordt gesteld.

Ideaal voor jonge, oudere, herstellende dieren die geen maximale beweging mogen krijgen. 
Het voordeel van de Snuffelharmonica is dat deze niet op één plek hoeft te blijven zoals het snuffelkleed. Uw dier kan het meenemen naar de mand of een andere plek waar hij het lekkers er uit gaat halen. Let er wel op dat u het weg pakt als het is leeg gegeten. 

Ook geschikt als bezigheid als u als baasje die dag even niet veel tijd voor uw dier heeft. 

De Snuffelharmonica is op voorraad en direct leverbaar in de kleuren die u in de bestellijst maar ook in allerlei andere kleuren te bestellen. 

Wilt u een andere maat, dan is dit ook mogelijk. Neemt u daarvoor contact met mij op via els@bloesemdroom.nl, zodat ik u een vrijblijvende prijsopgave kan doen. 

U kunt de Snuffelharmonica in de wasmachine wassen op 30 graden en dan niet laten centrifugeren. Hierdoor blijft de fleece los genoeg om een volgende keer weer snacks in te steken.

Prijs is inclusief BTW, exclusief verzendkosten. 

Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN