kidneywort_1680_x_10501

Snuffel- slak

Snuffel- slak
Snuffel- slak
Snuffel- slak
15.00
InStock
Voorraad: 6.00
Snuffel- slak

Deze slak heeft uitgerold een lengte van circa 60 centimeter. Zijn lijf bevat een aantal plekken waar u lekkers in kunt verstoppen. Zo stimuleert u uw hond actief te zijn zonder lichamelijke inspanning.Voor uw hond bij het lekkers kan komen, zal hij eerst het klittenband los moeten maken waarmee het lijfje opgerold vast zit.

Hersenwerk is belangrijk voor de hond. Dit voorkomt verveling of ongewenst gedrag. Deze slak is hier prima voor te gebruiken. 

Ideaal voor die dagen dat u niet voldoende beweging aan uw hond kunt geven. Maar ook voor honden die geblesseerd zijn en zich rustig moeten houden. Of jonge honden die nog gepast beweging krijgen maar mentale uitdaging nodig hebben.

In deze slak zit geen piep.

U kunt de slakin de wasmachine wassen op 30 graden en dan niet of heel licht laten centrifugeren. 

Dit speelgoed mag alleen onder toezicht gebruikt worden. Het opeten van de stof is zeker niet de bedoeling en u als baasje kunt daar dan op letten.

Prijs is inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN