kidneywort_1680_x_10501

Snuffel- kubus zonder piep

Snuffel- kubus zonder piep
Snuffel- kubus zonder piep
Snuffel- kubus zonder piep
€ 10.00 nu 4.00
InStock
Voorraad: 4.00
Snuffel- kubus zonder piep

Deze kubus van circa 10 centimeter bevat één plek waar u lekkers in kunt verstoppen. Zo stimuleert u uw hond actief te zijn zonder lichamelijke inspanning.

Deze kubus is bijzonder geschikt om uw hond te leren om voer in speelgoed te zoeken. Denk aan een pup, maar ook een oudere hond die dit nog nooit gedaan heeft.

De stof is heel erg zacht en daardoor erg prettig voor de hond. 

Hersenwerk is belangrijk voor de hond. Dit voorkomt verveling of ongewenst gedrag. Deze kubus is hier prima voor te gebruiken. 

Ideaal voor die dagen dat u niet voldoende beweging aan uw hond kunt geven. Maar ook voor honden die geblesseerd zijn en zich rustig moeten houden. Of jonge honden die nog gepast beweging krijgen maar mentale uitdaging nodig hebben.

U kunt de kubus in de wasmachine wassen op 30 graden en dan niet of heel licht laten centrifugeren. 

Dit speelgoed mag alleen onder toezicht gebruikt worden. Het opeten van de stof is zeker niet de bedoeling en u als baasje kunt daar dan op letten.

Prijs is inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN