kidneywort_1680_x_10501
In het vorige artikel heeft u een korte uitleg kunnen lezen over Bach Bloesem en de mogelijkheden hiervan. Nu wil ik u graag meer vertellen over een specifieke situatie waarin u uw dier heel goed kunt helpen met het gebruik van Bach Bloesem remedies. 

Veel van de lezers van dit blad zijn wel eens op een kattenshow geweest. Zo niet, dan is dit u echt aan te raden! U ziet hier een grote variëteit aan kattenrassen, de ene kat nog mooier dan de andere!

De katten die u op een show ziet, zitten in een andere omgeving dan zij normaal gewend zijn. Veel katten hebben totaal geen moeite met deze verandering, maar genieten van alle aandacht en tonen zich van hun beste kant. Er zijn echter ook katten die gestresst zijn op zo’n dag. Dit kan door veel dingen komen. Zoals de reis naar de show, de situatie als de kat bij u wacht tot hij geshowd wordt of het showen zelf. Deze stress kan erg vervelend zijn; het kan zijn dat uw prachtige kat op een show hierdoor niet goed tot zijn recht komt.

Dit gedrag kunt u veranderen. Bijvoorbeeld door uw kat te behandelen met Bach Bloesem remedies. U kunt uw kat helpen met Rescue Remedy, of met een specifieke, speciaal voor uw kat samengestelde, remedie. De reden waarom uw kat niet optimaal kan genieten van het showen, is namelijk per kat verschillend.

Het kan zijn dat uw kat alleen op de dag zelf stress heeft. Dit is dan prima op te vangen door hem Rescue Remedy van Bach Bloesem te geven. Deze remedie is bij veel drogisterijen en apotheken gewoon te koop. Geeft u uw kat gedurende de dag voor de show en tijdens de dag zelf een paar keer enige druppels, dan is de kans groot dat uw kat minder stress ervaart.

Als het probleem dieper ligt of als u vaak shows met uw kat doet, dan is het beter om een remedie te laten maken die past bij de oorzaak van het gedrag van uw kat. Zo kan het zijn dat de kat ooit geschrokken is in de auto en hierdoor op weg naar de show al zoveel stress opbouwt dat dit doorwerkt tijdens de show. Of uw kat voelt zich thuis lekker, maar in een vreemde omgeving niet. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor uw kat zich op een show niet prettig voelt. Hier kan een speciaal voor uw kat samengestelde remedie helpen.

Hebt u vragen naar aanleiding van dit artikel of andere vragen over Bach Bloesem, dan kunt u mij mailen op els@bloesemdroom.nl of kijkt u op mijn website www.bloesemdroom.nl

 

Els Vet

Bloesemdroom

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN