kidneywort_1680_x_10501

Pocket Powerball Fauxtastic, 30 cm

Pocket Powerball Fauxtastic, 30 cm
Pocket Powerball Fauxtastic, 30 cm
€ 26.50 nu 20.00
InStock
Voorraad: 2.00
Kleur


Pocket Powerball Fauxtastic, 30 cm, van Tug-e-Nuff

 

Gemaakt van imitatiebont (synthetisch) is dit een bijzonder duurzaam interactief speelgoed dat in je zak past en perfect is voor spelen ter plekke.

Gebruik de Pocket Fauxtastic als een  beloning om te voorkomen dat afleiding het trainingssucces in de weg staat en geniet van de gemoedsrust dat uw hond zal komen wanneer hij de eerste keer wordt geroepen, elke keer weer. 

Met een bevredigend bijtgebied van imitatiebont is het gegarandeerd bestand tegen urenlang trekplezier met honden van elke grootte en vorm.

Laat het zien op het perfecte moment en kijk hoe je hond aan komt rennen.

Het is misschien klein, maar dit sleepspeeltje in zakformaat is een grote hit. Ideaal voor gebruik als een waardevolle beloning, deze compacte tugger heeft een duurzaam bijtgebied van nepbont en een rubberen bal ontworpen door onze interne trainings- en spelexperts, en exclusief voor Tug-e-Nuff vervaardigd. De PowerBall heeft gemakkelijke grip groeven en een unieke dubbele textuur voor sensorische stimulatie van honden.

 


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN