kidneywort_1680_x_10501
 
 


Om een remedie of consult te bestellen, kunt u het volgende doen:

Stuur een mail naar els@bloesemdroom.nl en vertel hierin wat u wilt.

Wilt u alleen een remedie bestellen, omschrijf dan de remedie die uw wilt door de Bach Bloesems te benoemen en geef gelijk uw naam en adres door.

Wilt u een consult per mail of bij u thuis aanvragen, mailt u dit dan ook naar els@bloesemdroom.nl. (Let  hierna op uw spam-map.)U kunt er vanuit gaan, dat wat u mij laat weten over de situatie, vertrouwelijk wordt behandeld.

*****************************************

PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN BACH BLOESEM THERAPIE

U vindt hier diverse mogelijkheden en de prijzen die hierbij horen. Wilt u graag toch nog een andere mogelijkheid, schroom dan niet mij te mailen. In overleg is er veel mogelijk. 

Alle hier genoemde prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten. Deze moeten voor verzending of afhaling betaald zijn op de volgende bankrekening: KNAB NL93KNAB0255883358 ten name van Bloesemdroom. 

******************************************************

U kunt zelf een remedie samenstellen.

Als u dit zonder consult doet, maar door eigen ervaring en/of onderzoek denkt te weten wat goed is bij uw specifieke situatie kunt u dit bestellen.

De kosten voor een flesje met vijf remedies zijn, inclusief verzendkosten, € 16,50 voor een flesje van 30 ml. Een flesje van 50 ml kost € 25,--.

Wiltu meer dan vijf remedies per samenstelling (dus per flesje) gebruiken, dan kost dit per extra remedie € 0,75 extra.

******************************************************

U kunt mij ook mailen met het verzoek om een remedie samen te stellen maar dat u niet weet welke bij uw dier passen. 

U krijgt dan van mij per mail een uitgebreide vragenlijst die u ingevuld terug moet sturen. Aan de hand van uw antwoorden heb ik aanvullende vragen  of kan ik direct een remedie voorstellen.

De kosten hiervan zijn, inclusief consult, flesje van 30 ml met remedies en verzendkosten € 30,--.

Voor leveringen buiten Nederland, worden de extra verzendkosten door u als besteller betaald. Dit komt boven op het eerder genoemde standaard bedrag. 

***************************************************
U kunt mij bij u langs laten komen voor een consult

Het voordeel hiervan is dat ik degene waar het om gaat (meestal is dit bij een consult aan huis bij een kind of een dier) zie in de eigen omgeving en zo tijdens een gesprek met u en contact met degene waar het om gaat goed kan zien hoe diegene reageert zodat ik goed kan inschatten welke remedies mogelijk zijn.

Deze mogelijkheid kunt u bijvoorbeeld gebruiken als het moeilijk voor u is om de vragenlijst correct in te vullen of u niet goed kunt benoemen wat er aan de hand is.

De kosten voor een consult bij u thuis zijn:
€ 50,-- voor het bezoek per consult, inclusief eerste flesje met remedie.
€ 0,19 voor de eerste 30 kilometer vanaf postcode 3821CD 03 volgens de routeplanner van de ANWB (www.anwb.nl).
€ 0,29 voor de kilometers die ik verder moet rijden dan 30 kilometer.
De kilometertelling wordt twee keer gedaan: voor de heen en de terugreis.

******************************************

De remedies worden verzonden in PET flesjes met pipet.

Doordat de flesjes van PET gemaakt zijn, zijn ze onbreekbaar en veel lichter dan de gebruikelijke glazen flesjes. Ook zijn deze flesjes smaller waardoor ze gewoon door uw brievenbuspassen. Hierdoor vallen ze bij verzending van één flesje niet onder de pakketpost en kunnen we besparen op de verzendkosten. 


*****************************************

 

Webwinkel Keurmerk


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN