Lijnen en halsbanden van PPM
De polypropyleen multifilament touw lijnen zijn gemaakt van een kunststof welke geen vocht opneemt. Het voordeel is dat het daardoor minder snel vies raakt, licht in gewicht is en dit ook blijft als het nat is. Deze lijnen liggen prettig in de hand, ook als ze nat zijn. Het materiaal kan gewassen worden in de machine op 40 graden. 

Maar het leukste van deze lijnen is eigenlijk de oneindige mogelijkheden van combinaties die mogelijk zijn. Kleuren kunnen bij elkaar verwerkt worden zoals u dit wilt. En welke lengte of uitvoering u ook wilt, zo goed als alles is mogelijk.

De lijnen zijn in verschillende breedtes te bestellen. De dunne lijnen zijn even sterk als de dikkere, dus het is een kwestie van smaak en gemak welke u wilt gebruiken. 

Zoekt u dus een bepaalde uitvoering lijn, of dit nu qua kleur of uitvoering is, neem dan contact op met ons om de mogelijkheden te bekijken.

1 - 2 - Volgende

Sorteer op:
1 - 2 - Volgende


Contactinformatie:


Socialmedia:
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN