Herroepingsrecht/retourneren

Herroepingsrecht/retourneren

 

  Informatie rondom garantie en retour

  Retourneren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, za het product met alle gelevere toebehoren en in de origenele staat aan Bloesemdroom geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via els@bloesemdroom.nl. Wij zullen vervolgens na ontvangst van uw retour, het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen aan u terug storten mits het product in goede en ongebruikte staat retour ontvangen is.  

  Uitzonderingen retourneren
     
De bestelde Bach Bloesem samenstellingen kunnen niet worden geretourneerd. Deze wordt speciaal voor u gemaakt en wij kunnen deze daardoor niet terugnemen. 

 Garantie

Indien een product bij ontvangst niet in goede orde is, neemt u dan contact met ons op. 
 

 Identiteit ondernemer

Bloesemdroom
Nijkerkerstraat 3
3821 CD  Amersfoort
els@bloesemdroom.nl
06-55824812
KVK 32120251
BTW 1725.35.566 B01


Contactinformatie:


Socialmedia:
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN