kidneywort_1680_x_10501

Herroepingsrecht/retourneren

 

  Informatie rondom garantie en retour

Retourneren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle gelevere toebehoren en in de origenele staat aan Bloesemdroom geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via els@bloesemdroom.nl. Wij zullen vervolgens na ontvangst van uw retour, het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen aan u terug storten mits het product in goede en ongebruikte staat retour ontvangen is.  

 Uitzonderingen retourneren
     
De bestelde Bach Bloesem samenstellingen kunnen niet worden geretourneerd. Deze wordt speciaal voor u gemaakt en wij kunnen deze daardoor niet terugnemen. 

Garantie

Indien een product bij ontvangst niet in goede orde is, neemt u dan contact met ons op. 
 

 Identiteit ondernemer

Bloesemdroom
Els Vet
Nijkerkerstraat 3
3821 CD  Amersfoort
els@bloesemdroom.nl
06-55824812
KVK 32120251
BTW 1725.35.566 B01

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN